5 унікальних властивостей лляної постільної білизни

Постільна білизна з льону - запорука повноцінного відпочинку в літню пору року, коли так хочеться відчувати подих свіжого вітру і засипати під ледве вловиме шелест сонних дерев. Завдяки натуральним властивостям, льон дарує приємну прохолоду, огортаючи ніжністю та шовковистістю, яка досягається за рахунок процесу шліфування тканини. Крім легкості та ніжності, цей матеріал має безліч унікальних властивостей, про п'ять з яких ми докладно розповімо в цій статті.
М'якість
Льон має не тільки «дихаючу» структуру, а й м'яку поверхню без шорсткостей — всі нерівності забираються на етапі шліфування тканини. За рахунок цього процесу льон зберігає свою унікальну текстуру, стаючи ніжним і дуже приємним на дотик.
Довговічність
Природна міцність льону забезпечує довговічність та охайний зовнішній вигляд постільної білизни протягом багатьох років щоденного використання. А технологія реактивного фарбування тканини зберігає насиченість кольору навіть через сотні прань - секрет у тому, що кожне окреме волокно зв'язується з фарбою, що робить колір складовою частиною полотна.
Простота у догляді
Одна з головних переваг льону перед іншими тканинами полягає у можливості не прасувати постільну білизну з цієї тканини. Крім цього, льон не вимагає особливого догляду - головне прати постільну білизну в прохолодній воді в делікатному режимі (30 ° C), а також не використовувати відбілювачі та кондиціонери для білизни, які можуть пошкодити структуру натуральної тканини та викликати пожовтіння.
Антиалергенність
Сама природа наділила льон антиалергенними властивостями - він містить мінерал кремнезему, який стримує розвиток бактерій. З огляду на цей факт і сертифікат OEKO-TEX-100, який підтверджує, що під час виробництва тканини не використовуються шкідливі хімікати, ми рекомендуємо постільну білизну із льону людям із чутливою чи проблемною шкірою.
Постільна білизна Home me® з м'якого французького льону проходить процеси шліфування та реактивного фарбування, що робить його ідеальним для літньої пори року — повітряною, м'якою та простою у догляді.
Error get alias