6 особливостей натуральної бавовни плетіння перкаль

Розкішна бавовна плетіння перкаль - це як засипати в хрусткий ліжку шикарного п'ятизіркового готелю, тільки вдома. Його м'яка шовковиста поверхня залишається такою ж ошатною і охайною, як у першу ніч, навіть через сотні прань.

У чому секрет? В особливому хрестоподібному плетінні найтонших бавовняних волокон, яке так і називається - перкаль. Завдяки йому бавовняна тканина виходить дуже щільною, з гладкою, приємною на дотик, ніжною поверхнею. А мерсеризація – ключовий процес обробки тканини – забезпечує насиченість кольору, ледь помітний оксамитовий блиск і м'якість навіть через кілька років щоденного використання.

Продовжуйте читати, щоб розібратися на відміну перкалю від інших бавовняних тканин і зрозуміти, у чому полягають його шість головних особливостей.
Розкіш
Постільна білизна з натуральної бавовни плетіння перкаль настільки естетична, ніжна і приємна на дотик, що кожного разу, відпочиваючи в його м'яких обіймах, ви подумки переноситиметеся в шикарні апартаменти з чарівним видом на океан.
Ніжність
Ваша ніжна шкіра закохається в перкаль із першого дотику. Його неймовірна м'якість і ледь помітний бархатистий блиск досягаються за рахунок процесу мерсеризації - короткочасної обробки матеріалу спеціальним концентрованим розчином з наступним промиванням гарячою та холодною водою.
Довговічність
Крім ніжної поверхні, мерсеризація робить тканину міцною, стійкою до вицвітання, а також підвищує її здатність швидко вбирати та виводити вологу. Саме тому постільна білизна з перкалю служить довгі роки, зберігаючи насиченість кольору і такий же охайний зовнішній вигляд, як першого дня.
Універсальність
Засипати в ліжку з перкалю однаково приємно будь-якої пори року - натуральна бавовна утримує тепло взимку і дарує відчуття приємної прохолоди влітку. А завдяки насиченій і водночас ніжній палітрі, в якій багато пастельних відтінків, постільна білизна з цієї тканини легко доповнить затишний інтер'єр будь-якої спальні.
Простота у догляді
За постільною білизною з натуральної бавовни плетіння перкаль дуже легко доглядати в домашніх умовах. Головне запам'ятати одне просте правило – не використовувати відбілювачі та кондиціонери для білизни, які можуть пошкодити структуру натуральної тканини та викликати пожовтіння. Про решту подбали такі процеси, як санфоризація — термічна обробка бавовняної тканини, яка запобігає усадці після прання, та мерсеризація, що забезпечує насиченість кольору навіть через кілька років щоденного використання.
Екологічність
Натуральна бавовна плетіння перкаль Home me сертифікована OEKO-TEX-100, яка підтверджує, що під час виробництва тканини не використовуються шкідливі хімікати. Саме тому вибираючи Home me®, ви вибираєте 100% натуральні тканини у їх максимально природному стані.
Тепер, коли ви знаєте про головні особливості перкалю, ви зможете оцінити його м'якість, універсальність і довговічність, вибравши нову постільна білизна на нашому сайті.
Error get alias