Як любити себе у кожній дрібниці повсякденного життя. Правила любові до себе від Home me

Бренд Home me - про любов до себе. Сьогодні ми поділимося декількома ідеями, як саме виявляти любов до себе в простих, але таких важливих речах.
Постільна білизна — це те, з чим кожен з нас взаємодіє кожен день, те, що впливає на відчуття затишку, створення теплої домашньої атмосфери і на те, як добре ви спите, наші улюблені клієнти. І звичайно, чи буде ваш сон здоровим та міцним. Саме тому ми хочемо, щоб кожен момент, коли ви лягаєте в ліжко або коли прокидаєтеся, торкаючись ніжних натуральних тканин, асоціювався у вас із виявом величезної любові до себе. Ми хочемо, щоб у вас неодмінно були свої ритуали, які, у доброму значенні слова, стали повсякденними та обов'язковими, які б заряджали та наповнювали вас.
Ідея #1
Один із найпростіших способів зрозуміти, наскільки добре ви дбаєте про себе, це згадати, як ви снідаєте.

Чи достатньо часу ви даєте собі на приготування сніданку або все робите похапцем, дожовуючи бутерброд і одночасно одягаючись? Коли людина дозволяє собі насолодитися ранковим приготуванням їжі без телефону, поспіху та зайвого хвилювання, він заряджає себе на весь день.
Як часто ви тішите себе новими смаками та рецептами (нехай і такими простими, як приготування чорничного соусу до оладок) чи намагаєтеся здивувати кулінарними вишукуваннями інших, але не себе? Їжа – це дуже простий спосіб подарувати собі кілька хвилин насолоди.
Чи часто вибігаєте на роботу, не поснідавши, і знаючи, що найближчий прийом їжі буде лише після обіду? Харчування – це запорука нашого здоров'я. А здоров'я є там, де є дбайливе ставлення до себе.

Перша ідея прояву любові до себе – це турбота. І це стосується не лише сніданку. Бути гарною мамою, дружиною, другом, керівником чи співробітником — це чудово, але не на шкоду собі. Все це не буде мати жодного сенсу, якщо ви забуватимете про свої потреби і свій комфорт. Адже тіло в нас одне і ніхто не потурбується про нього краще за нас самих.
Ідея #2
Чи є у вас речі, які вам не подобаються, але ви продовжуєте їх носити чи зберігати у своїй квартирі? Як часто ви дозволяєте собі вдома ходити у старому поношеному худорляві? Чи мрієте купити новий набір посуду, комплект постільної білизни, нову м'яку подушку, але відкладаєте покупку, тому що завжди знаходиться щось «важливіше»?


Ваш повсякденний комфорт безпосередньо залежить від якості та краси оточуючих вас речей. Навіть якщо у вас нова подушка, але вам незручно на ній спати, не заощаджуйте на собі і купіть ще одну — але цього разу м'яку та ніжну, щоб щоночі насолоджуватися відпочинком та здоровим сном. Позбудьтеся старих, непотрібних речей і облаштуйте свій побут так, щоб кожна чашка, кожен рушник, плед, фіранки і навіть дрібниця приносили вам справжнє задоволення, естетичну насолоду та радість.
Ідея #3
Коли ви востаннє купували те, що давно хотіли чи просто робили спонтанну покупку. Просто тому, що вам захотілося. А як давно ви просто знаходили час на те, що вам хочеться зробити просто так, навіть якщо купа справ, які потрібно зробити саме сьогодні?


Один із способів прояву любові до себе - це хоч час від часу дозволяти собі робити те, що хочеться. Адже наше життя складається з дрібниць. І ніхто не знає, як довго вона триватиме. Постійно відкладаючи потім те, що так хочеться нашому серцю, може ніколи й не статися. Важливо усвідомлено виділяти час на відпочинок, хобі, розваги, інакше це назавжди залишиться лише планами і мріями на майбутнє.


Виділіть час і внесіть до вашого завантаженого графіка все те, що давно відкладали — вивчіть нарешті англійську, з'їздіть на концерт улюбленого виконавця за кордон, купіть вже той ідеальний стіл із цільного дерева, і ви відразу відчуєте справжню магію насолоди.
  • Щоб остаточно надихнути вас любити себе без залишку, ми зробили добірку висловлювань відомих людей на цю тему:
  • «Треба вчитися любити себе — любов'ю здоровою та святою, щоб залишатися вірним собі та не втрачати себе. І справді, це зовсім не заповідь на сьогодні і на завтра — вчитися любити себе. Навпаки, з усіх мистецтв це найтонше, наймудріше, найвище і потребує найбільшого терпіння», — Фрідріх Ніцше
  • «Кохання до людей починається з любові до себе», — Микола Козлов.
  • "Краще щиро любити себе, ніж нещиро інших", - Вадим Зеланд
  • "Кохання до себе людина проносить через все життя", - Оскар Уайльд
  • «Не люблячи себе, ти ніколи не зможеш себе пізнати - пізнання себе приходить лише слідом. Кохання готує ґрунт. Кохання – це можливість пізнати себе; кохання — це правильний спосіб пізнавати себе», — Ошо
  • «Якщо ти не можеш любити себе, як, чорт забирай, ти збираєшся любити когось ще?» - Ру Пол
  • «Ви повинні любити себе, не думаючи про те, заслуговуєте ви любові чи ні. Ви живі — і це достатній доказ того, що ви заслуговуєте на любов, так само як ви заслуговуєте на дихання. Ви ж не питаєте, заслуговуєте ви право дихати чи ні. Любов є майже невидимим харчуванням для душі, як і їжа є харчуванням для тіла. І якщо ви сповнені любові до себе, то ви будете здатні любити інших», — Ошо
  • "Найкраще, що ми можемо дати нашим дітям, - це навчити їх любити себе", - Луїза Хей.
Error get alias