3 головні секрети затишної вареної бавовни

Укутатися в м'яку, як пухнасту хмару, ковдру і ніжитись у ліжку весь день — ваше улюблене заняття? Тоді постільна білизна з вареної бавовни - експерта у створенні затишку в холодну пору року стане вашим фаворитом.

Особливість тканини не тільки в злегка м'ятій поверхні, за рахунок якої постільна білизна з вареної бавовни можна не гладити, а й у обробці готового виробу гарячою водою, що робить матеріал неймовірно м'яким і приємним на дотик. Крім ніжності та м'якості, у вареної бавовни є безліч секретів, якими ми з вами поділимося у цій статті.
Обробка гарячою водою
Варена бавовна або Washed Cotton (з англ. дослівно «помита бавовна») — це 100% натуральна тканина, яка набуває неймовірної м'якості за рахунок спеціальної технології обробки готових простирадлом, наволочок та підковдр гарячою водою. Таким чином, постільна білизна з цього матеріалу стає стійкою до усадки і огортає ніжністю, добре утримуючи тепло.
Можливість відпочити від прасування
Крім м'якості, технологія обробки готових виробів з вареної бавовни гарячою водою надає тканині особливої естетичної пом'ятості, яка дозволяє не гладити постільну білизну з цього матеріалу.
Довговічність
А щоб комплект із вареної бавовни прослужив вам дуже довго, на початковому етапі виробництва тканини використовується технологія реактивного фарбування - це процес, під час якого фарба стає одним цілим з кожним окремим волокном бавовни, роблячи колір складовою частиною полотна.

Це дозволяє не тільки зберегти насиченість постільної білизни протягом багатьох років щоденного використання, але й зробити його міцним та стійким до частих прань.

Тепер, коли ми відкрили вам три головні секрети вареної бавовни, пропонуємо переконатися в його м'якості та ніжності на власному досвіді, вибравши комплект із цього матеріалу на нашому сайті.
Error get alias