Добірка новорічних подарунків від Home me

Ми всією командою Home me переконані, що найкращий подарунок — той, який робить життя іншої людини комфортнішим, затишнішим і щасливішим. Це подарунок, зроблений із щирим коханням. А новорічні свята — це чудова нагода зробити саме такі подарунки — порадувавши своїх рідних і близьких чимось справді вартим, якісним і красивим.


Сьогодні ми поділимося з вами добіркою подарунків від Home me:
Практичний і дуже милий подарунок, який не тільки зробить сон ваших рідних або друзів комфортним і міцним, але й нагадуватиме їм про ваше кохання щоразу, коли вони занурюватимуться в ніжні обійми натуральних тканин. Перевага цього подарунка в тому, що ви потішите одразу всю сім'ю — і дорослих, і дітей. Подарунок складається з набору постільної білизни для дорослих з двома полуторними підковдрами та комплекту дитячої постільної білизни з симпатичним малюнком ручної роботи – нанесення з використанням унікальної техніки – набивання (за допомогою спеціальних дерев'яних штампів та акрилової нетоксичної фарби).
Комплект постільної білизни для малюків з м'яких натуральних тканин стане яскравим акцентом у спальні дитини, зробивши процес засипання набагато улюбленішим. Це особливий подарунок, оскільки кожен комплект є унікальним — ми розробили захоплюючі малюнки з улюбленими персонажами дітей. Кожен комплект – своя неповторна історія.
Зробіть зиму ваших батьків по-справжньому затишною та теплою — подаруйте їм не просто комплект постільної білизни, а й м'які подушки та пухнаста, легка, як хмара, ковдра Home me. У нашій колекції є гіпоалергенні, пухо-пір'яні та пір'яні подушки та ковдри різної щільності, м'якості та з абсолютно різним наповненням на будь-який смак – для тих, кому завжди холодно, для тих, кому дуже жарко; для тих, у кого алергія на пух і перо та для тих, хто хоче ковдру та подушки тільки з натуральними наповнювачами; для любителів жорстких подушок і для тих, хто любить м'які ніжні ковдри.
Плед — це завжди асоціація з будинком, адже це привід затишно провести час із коханою людиною, укутавшись разом за переглядом фільму. Подаруйте друзям можливість насолодитися часом, проведеним один з одним завдяки пледу та натуральним свічкам для романтичної обстановки. Подарунок для особливих вечорів із Home me.
Подаруйте подрузі халат, створений для комфорту та турботи про її ніжну шкіру. Цей халат стане її коханим. Куди б вона не взяла його з собою — у ванну, басейн, сауну і навіть лазню, їй завжди буде затишно в ньому. Наш вафельний халат універсальний - його також можна використовувати як зручний і красивий домашній одяг. А вафельний рушник стане практичним доповненням подарунка - він добре вбирає вологу, швидко сохне і не потребує особливого догляду. І головне - разом вони виглядають неймовірно красиво.
Якщо вам хочеться зробити приємний і корисний подарунок близьким, але ви не можете визначитися, що саме вибрати, подаруйте сертифікат, який поширюється на весь асортимент товарів Home me. Стартова сума сертифікату – від 1000 грн. на ваш вибір. Термін дії - рік з моменту покупки.
Error get alias